Телефон: 0878 884 392; e-mail: [email protected]; Харесайте ни:
Работно време: Пн-Пт: 8.00 - 18.00 ч. и Сб-Нд: 8.00-16.00 ч.

Извозване и изхвърляне на стари мебели

Много домове имат стаи, в които не се влиза. Това важи особено за най-големите критици на домашния интериор. Те, страшните, вперили критичен поглед в реда на всяко кътче, чуждите хора.

Защото за наши си хора няма проблем. Те ни знаят „мръсните тайни“ и ние знаем техните. Обаче за чуждите хора домът ни трябва да е храм на вкуса, хармонията и чистотата.

Така набутваме по мазета, тавани, неизползвани стаи де що стари мебели сме трупали през годините. А някои от нас пък могат да се „похвалят“ с „безценни реликви“ още от времето на прабаба им.

Да ги изхвърлим, обаче… е сложно, досадно, трудоемко. А и най-вече трябва да установим къде се изхвърлят стари мебели, без рискове от разправии със съседи, глоби и разпарчатосването им от… знаете ги онези симпатяги, дето обикалят по кофите за боклук.

И като си нямаш село…изхвърлянето на старите мебели си става казус. А и да имаш, трябва да ползваш… някоя баничарка, за която не ти е мъчно много-много и която да натовариш, че да клекне чак, с де що имаш стари мебели за изхвърляне.

Как да се освободите от старите мебели без главоболия?

Колкото и да са ни скъпи някои стари вещи, често антикварната стойност не оправдава задръстването на дома или вилата. Но не може просто да ги изхвърлите в и до близката кофа за боклук. За тях си има отредени места.
Но извозването на стари мебели е истинско приключение. Приключение, което има хубав финал, ако се ръководи от професионалисти.
Затова най-добрият съвет за казуса със старите мебели е да се обърнете към специализирана фирма за извозване на отпадъци.

Обърнете се към Хипо-3 за бързо и ефективно извозване на стари мебели

Може да разчитате на Хипо-3 за бързо и ефективно почистване на мазета, тавани и килери от натрупаните стари мебели и ненужни вещи. Освобождаваме ви от старото, за да имате повече място за новото.
Ще ви отървем бързо от ненужните стари мебели и ще ги транспортираме до подходящо сметище. Не се обременявайте с обмисляне на варианти изнасяне и изхвърляне на „онова старо пиано, на което никой не свири или прашасалите канапета и фотьойли, действащи ви като машина на времето само с вида си“.

  • Поръчвате ни извозване и изхвърляне на стари мебели
  • Уточняваме заедно параметрите – например извозване на стара холна гарнитура, изхвърляне на голяма секция, демонтаж и изнасяне на стари шкафове, бюра, легла
  • Ориентираме ви за точните кубатура и вместимост на контейнерите, необходимото място за маневриране контейнера за отпадъци, предварителната подготовка на терена
  • Правим точна калкулация на общото количество отпадъци за извозване и крайната цена на услугата
  • Уточняваме ден и час за изнасянето и натоварването на старите мебели в контейнера
  • С Ваше участие планираме най-удобното темпо за извозване на старите мебели

С Хипо-3 ще знаете предварително колко контейнера са необходими, с каква вместимост са те, кога и как точно ще протече извозването на старата мебелировка.
Всичко ще е ясно предварително и ще стане точно така, както сме го уточнили.
Потърсете ни за измислено изчистено отърваване от ненужните и задръстващи дома стари мебели.

За контакти

Ако искате да поръчате контейнери за извозване на отпадъци или за някоя от другите ни услуги, свържете се с нас:
Телефон: 0878 884 392
Мобилен: 0878 552 412
Имейл: [email protected]

ЗА ХИПО-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: [email protected] или през формата за контакти тук