Телефон: 0878 884 392; e-mail: [email protected]; Харесайте ни:
Работно време: Пн-Пт: 8.00 - 18.00 ч. и Сб-Нд: 8.00-16.00 ч.

Къртене на бетон

къртене на бетон

Всеки рано или късно опира до нужда от по-сериозен ремонт, който често включва къртене на бетон. Случаите, в които се налага да се кърти бетонна стена са много:

  • Ако искате да обедините две помещения в жилището
  • Ако ще правите основен ремонт на дома или ако се нанасяте в ново жилище и искате да реализирате някои промени
  • Ако решите да усвоите балкона, за да разширите кухнята
  • Ако се налага да ремонтирате офиса, за да постигнете повече удобство и ефективност в работата

Появата на новото често изисква разрушение на старото. А при разбиване на бетонни плочи разрушителният аспект е в особено брутален нюанс. И особено мръсен и прашен също.

Но последното не бива да ви подвежда. Ефективното къртене на бетон изисква много сила и издръжливост наистина, но майсторството и прецизността са на първо място. Трябва да знаеш какво правиш, да си наясно как се кърти ефективно и безопасно, да можеш да реагираш адекватно на разнообразни усложнения.

Затова най-добре се обърнете към фирма за къртене, подгответе терена за работа, защитете вещите и мебелите си и окажете необходимото съдействие на професионалистите.

Какво ви носят професионалните къртачни услуги?

Най-вече безопасност, ефективност и бързина. Ако поръчате къртачни услуги от специализирана фирма, ще си спестите главоболия, труд и доста непредвидени разходи, покрай необмислени решения и непремерени действия.

Специалистите са наясно с всички коварни моменти и възможни грешки по време на къртене на бетон и ще ви дадат точните насоки, а именно:

  • Безопасността – да се обезопасят трябва както мебелите, така и хората. Мебелите трябва да се покрият предварително, а по време на къртене майсторите да носят специализирано предпазно облекло
  • Материалът – с времето бетоновите плочи променят своята плътност. В резултат, на места се получават изтънявания и кухини, които при къртене поддават по-лесно. Специалистите знаят как да нанасят отделните удари със секача, използват подходящите инструменти и преценяват точните ъгли на къртене са постигане на ефективност и безопасност за по време на работа.
  • Техниката – точно с горните съображения, при къртене на бетон е важно да се ползват точните професионални инструменти и техника. Опитните специалисти разполагат със специализирани инструменти и къртачи, благодарение на които къртенето става бързо, ефективно и без непредвидени проблеми. Използват се машини с ергономични дръжки и достатъчна мощност.
  • Подходът –по време на къртене трябва да се преценяват силата, ъгълът и точката на ударите. Важно е къртенето да отчупва предвидим размер от материала, за да върви гладко целия процес. Това се постига с умело сменяне на подхода за къртене, според промяната в състоянието на материала.
  • Отпадъците – въпреки премерените удари по време на къртене, често бетонът поддава по различен начин. Съответно отчупващите се парчета са с различни размери и форми. Това създава необходимост от достатъчно големи и достатъчно здрави чували за строителни отпадъци, както и опит при товаренето и извозването им до оторизирано сметище.

Ако се доверите на специализирана фирма за къртене на бетон, почистване и извозване на строителни отпадъци, ще си спестите много грижи и непредвидени проблеми.

Обърнете се към Хипо-3 и ще се погрижим за къртенето и за боклука след него. Определено ще усетите как добрият план изчиства пътя до целта, колкото и прашно да изглежда началото.

За контакти

Ако искате да поръчате контейнери за извозване на отпадъци или за някоя от другите ни услуги, свържете се с нас:
Телефон: 0878 884 392
Мобилен: 0878 552 412
Имейл: [email protected]

ЗА ХИПО-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: [email protected] или през формата за контакти тук