Телефон: 0878 884 392; e-mail: [email protected]; Харесайте ни:
Работно време: Пн-Пт: 8.00 - 18.00 ч. и Сб-Нд: 8.00-16.00 ч.

Къртене на паркет и ламперия

къртене на паркет

Паркетът и ламперията си имат своите предимства. Ако са поддържани добре и направени с вкус, те вдъхват едни особени достолепие и топлота на пространството.

Обаче в доста случаи подовата настилка твърде много се износва и по-скоро вдъхва тягостно чувство за заглъхнал живот.

Това събужда порива за отстраняване на стария паркет, освобождаване от овехтялата ламперия и осъвременяване на жилището.

И наистина, според модните интериорни решения един по-изчистен дизайн, базиран на заменяне на старата дървена настилка с теракот, сякаш пренася помещенията в новото време.

Докато стигнете до този ефект обаче, има доста работа. Тежка работа. Къртенето на паркет и ламперия е наистина трудоемък етап от реновирането.
И доста прашен също.

Доверете се на Хипо-3 за къртене на паркет и ламперия и всичко ще се случи бързо и чисто

Освен за изкъртване на старата ламперия и захабената подова настилка, ще се погрижим и за мръсотията и отпадъците. Това ще ви е много полезно, ако вече имате уточнени и по-специални планове за реновираното пространство. Например, ако имате намерение да го ползвате като модерно изглеждащ магазин или офис.

Разчитайте на нашите професионални къртачни услуги

Прецизното демонтиране на изолации изисква специални познания и умения. Те позволяват работата да се свърши максимално бързо, чисто и точно.

При извършване на услугата Къртене на паркет и ламперия от Хипо-3 разчитайте на:

  • Прецизно пресмятане на квадратурата и количеството работа и предварително определяне на цената
  • Професионална подготовка на работната площ и осигуряване на безопасни условия на работа
  • Осигуряване на пълен набор от инструменти и техника за осъществяване на бързо и ефективно къртене
  • Професионално изпълнение на всички етапи за отстраняване на паркет и ламперия:
    • Отстраняване на основата, която крепи паркета/ламперията
    • Отстраняване на формираните при къртенето отломки
    • Почистване на бетонната замазка

Ще ви отървем от всички неудобства при къртене на паркет и ламперия

Къртенето на паркет и ламперия е трудоемка задача. По правило обикновено всяко отделно парче от това покритие е залепено към основата, което сериозно усложнява и забавя процеса.

Често неравномерната амортизация на този тип настилка не позволява отделните ламели да се отстранят отведнъж и напълно. Те се разрушават на части, разпадат се и образуват доста отпадъци. Които отпадъци също са с разнородни форми, размери и тежест.

Хипо-3 имаме опит с всякакви ситуации на къртене на паркет и ламперия и извозване на боклука. В комбинация с професионалната техника, с която работим, този опит ни позволява да сме бързи и ефикасни.

Освен това сме и точни.

Изчисляваме прецизно количеството отпадък и обработваната кубатура, преценяваме условията на терена и предварително ви информираме за цена и срок на изпълнение.

Понеже обмисляме нещата стратегически и знаем какво е необходимо, всичко се изяснява бързо. Ако ни се доверите, ще знаете и вие как ще протече дейността по къртене на паркет и ламперия.

Ще знаете цени, срокове, темпо на работа, нужна работна обстановка…
Свържете се с нас сега, поръчайте ни къртене на паркет и ламперия и скоро ще имате ясен път до осъвремененото си пространство.

За контакти

Ако искате да поръчате контейнери за извозване на отпадъци или за някоя от другите ни услуги, свържете се с нас:
Телефон: 0878 884 392
Мобилен: 0878 552 412
Имейл: [email protected]

ЗА ХИПО-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: [email protected] или през формата за контакти тук