Телефон: 0878 884 392; e-mail: [email protected]; Харесайте ни:
Работно време: Пн-Пт: 8.00 - 18.00 ч. и Сб-Нд: 8.00-16.00 ч.

Къртене на плочки

къртене на плочки

Колкото и красива да е била банята в началото, винаги идва моментът за ремонт. Същото важи и за коридора, както и за всяко помещение на дома. Освежаването е важно за всеки интериор.

Да, ако предният ремонт е направен качествено, можете да поотложите следващия, но рано или късно ще се наложи да запретнете ръкави.

Гледайте на тази ситуация като на възможност за освежаване домашния уют. Днес има изобилие от модели теракот, фаянс, декоративни материали. Така с повече въображение можете да придадете повече свежест и дори лукс на старата си баня.

Стиловете се менят

Ако банята, която ползвате, е била правена от друг – примерно Ваш родител – много вероятно… да не ви допада стилово… Да си я направите по Ваш вкус е доста силен стимул за ремонтна дейност, не мислите ли? Особено ако непривлекателната визия се съчетае с очевидни дефекти като пукнати плочки, пропиване на влага във вътрешността, мухлясване…

Един основен ремонт на банята отваря възможност в нея да нахлуят нови интериорни стилове, които да освежат излъчването й. Например да съчетаете изчистен монохромен интериор, плочки в мек пастелен цвят и свежи акценти. Може да помислите за колоритна мозайка или преподреждане на отделните кътове в пространството, за да направите банята си по-уютна и стилна.

В началото обаче е къртенето

Преди да се насладите на освежената си домашна обстановка, трябва изкъртите резките на времето. Буквално. Старите плочки загрозяват интериора каквото и да правите, докато не ги махнете.
Радикалните промени изискват радикални мерки.

Къртенето на плочки не е за всеки

Това е трудоемка работа. Ако нямате опит и подход, определено ще си навредите повече, ако се захванете сам. Трябва да съобразите много фактори като подходящи инструменти, безопасност, сортиране и изхвърляне на отпадъците. И вместо за новия дизайн на банята или коридора си, ще трябва да мислите как да се отървете от бъркотията, отпадъците, мръсотията и умората, покрай ремонта.

Ще се оплетете в предизвикателства и ще отложите момента на наслада. И най-малкото ще застрашите отношенията със съседите си, на които просто ще им втръсне от данданията.

Хипо-3 ще се заеме с къртенето на плочки, за да стане то по-бързо и по-прецизно

Свържете се с нас и ще организираме всичко. Няма нужда да викате приятелската бригада да помага с къртенето. Викнете я само да помага с поливането на освеженото ви жилище.

Хипо-3 ще се заеме с къртенето на плочките в банята или коридора професионално и чисто.

  • Подготвяме терена за работа, като обезопасяваме работната площ
  • Осигуряваме необходимата техника на мястото – разполагаме с всякакви инструменти и професионални къртачи, с които бързо ще отстраним старите плочки
  • Преценяваме методите, интензивността и техниката на къртене спрямо спецификата на всяка отделна настилка
  • Ориентираме ви с точност за работната обстановка и времевите параметри, в които ще бъде извършена услугата
  • Осигуряваме необходимото количество чували за строителни отпадъци, в които да съберем изкъртените плочки
  • Почистваме терена и извозваме отпадъците до подходящо сметище

Нашите умели майстори могат да изкъртят лесно и бързо всякакъв тип плочки от всякакъв тип повърхности. Освен това взимаме предвид цялата обстановка около Вас. Работим максимално бързо, чисто и тихо, за да спестим излишни проблеми със съседите. Накрая оставяме всичко изчистено и готово да посрещне новите ви планове.

Свържете се с нас и всичко ще мине гладко и бързо. А после на спокойствие ще мислите за новия и мечтан дизайн.

За контакти

Ако искате да поръчате контейнери за извозване на отпадъци или за някоя от другите ни услуги, свържете се с нас:
Телефон: 0878 884 392
Мобилен: 0878 552 412
Имейл: [email protected]

ЗА ХИПО-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: [email protected] или през формата за контакти тук