Телефон: 0878 884 392; e-mail: [email protected]; Харесайте ни:Пн-Пт: 8.00 - 18.00 ч. | Сб-Нд: 8.00-16.00 ч.

ХИПО-3 ЕООД - За нас

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци.
Над 15 години в областта на извозването на строителни и битови отпадъци.
Фирмата е лицензирана от Министерството на транспорта и има разрешителни за извършване на дейността издадени от Министерството на околната среда и водите.
Притежаваме:
– Сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008
– Разработена и интегрирана система за управление на околната среда ISO 14001:2004
– Сертификат за управление BS OHSAS 18001:2007
Отличава е се с бързина, гъвкавост, коректност и професионализъм при работата ни с нашите клиенти.
Конкурентни цени и високо ниво на обслужване.

Изхвърлянето на отпадъци може да се окаже истинско предизвикателство – особено в София, особено, ако става дума за големи количества боклук и особено, ако отпадъците са по-специфични и трудни за обработка.

Ако правите ремонт, неминуемо ще се сблъскате с това предизвикателство. Освен затруднението, трябва да отчетете и глобата, ако просто изхвърлите остатъците от строителните материали и боклуците отвън.

Затова обезателно трябва да осигурите контейнери за строителни отпадъци, извозване на отпадъците до оторизирано сметище в София. Но и това е едно малко приключение – сортиране, товарене, извозване, разтоварване… Ще ви трябват здрав автомобил, здрави чували, здрави ръце – и здрави нерви.

Спестете си главоболията и поръчайте контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъците от Хипо-3 ЕООД – лицензирана фирма за тази дейност в София.

Разполагаме с професионална техника и специализирани контейнери за отпадъци:

4 кубикови контейнери, с всеки от които можем да извозим 6 тона боклук
7 кубикови контейнери, с всеки от които можем да извозим до 10 тона строителни и едрогабаритни отпадъци

За извозване на строителни отпадъци, вместо контейнери за смесени отпадъци, осигуряваме контейнери тип лодка, които се пригодени за тази цел и позволяват надеждно събиране и извозване на боклука.

Предлагаме:

  • изхвърляне на разнообразни обеми отпадъци от жилища, дворове, мазета, тавани и складове
  • събиране на боклуци в чували и транспортирането им до подходящо сметище в София
  • транспортиране на строителни материали

 

Защо да се доверите на Хипо-3 ЕООД за изхвърляне на битови и строителни отпадъци?

В максимално кратък срок ще осигурим необходимите контейнери за боклук и ще транспортираме отпадъците до оторизирано сметище в София. Ще ви спестим всички главоболия, около изхвърлянето на отпадъци, като:

  • предварително изясним необходимата кубатура на контейнерите за отпадъци – която ще бъде описана детайлно в договора за извозване на отпадъци,
  • издействаме тротоарно право за контейнер за отпадъци,
    сортираме отпадъците,
  • се включим активно в процеса на товарене и разтоварване на отпадъците и поставим контейнерите на удобно за вас място.

Ако искате да извозим отпадъци от вашия офис, ще направим това в удобно за вас време – работим и в събота и неделя – и ще осигурим необходимото тротоарно място до офиса. Ще ви консултираме за пространството за товарене и разтоварване на отпадъците и за подходящата кубатура на контейнерите.

Освен всичко, тъй като Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за изхвърляне на отпадъци в София и е регистрирана по ДДС, ще издадем фактура, с която ще можете да ползвате данъчен кредит.

Доверете се на Хипо-3 ЕООД за изхвърляне на битови и строителни отпадъци в сметище около София и се отървете от досадния ангажимент.

Защото сме лицензирани професионалисти и работим успешно в областта на извозването на отпадъци вече 15 години!

ЗА ХИПО-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете.

Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: [email protected] или през формата за контакти тук